Romania-Norvegia

Transport persoane Romania Norvegia

Autocarele companiei noastre efectueaza saptamanal curse de transport persoane Romania-Norvegia.

Transport persoane Romania Norvegia este efectuat de o echipa de specialisti in activitatea de transport persoane, cursele de autocar se desfasoara in deplina siguranta si confort pentru calatori, autocare sunt dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile pentru o calatorie cat mai confortabila pentru clientii nostrii.

Reduceri bilete autocar Romania-Norvegia: Aplicam reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat.

Servicii Gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul calatorului pana la greutatea de 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului precum si bagajul de mana care poate fi luat cde calator in interiorul autocarului.

Transport persoane Romania Norvegia cu autocarele noastre trebuie sa fie efectuat intr-un mod profesionist si cat mai placut si eficent pentru clientii companiei noastre.

Detinem autocare moderne pentru transportul persoanelor pe ruta Romania-Norvegia. Pentru noi este importanta siguranta mijloacelor de transport si de aceea investim in retehnologizare siimbunatatirea parcului de autocare catre noile tehnologii de siguranta si confort.
Autocarele noastre sunt echipate cu: EBS, ABS-siguranta, BA-siguranta asistenta la sistemul de franare, scaune ergonomice rabatabile pentru o calatorie cat mai placuta, sistem video HI-FI pentru divertisment.

Bilete autocar Romania-Norvegia: Se poate rezerva online si telefonic. Contactati-ne pentru rezervare bilete autocar Romania-Norvegia.
Transport persoane Romania Norvegia rapid si eficent, rezerva bilet autocar cu noi, te contactam noi indiferent ca esti in Romania sau in Norvegia!

Autocar Romania-Norvegia rapid, simplu si in siguranta!

autocar Romania-Norvegia

Plecari autocare Romania-Norvegia: In fiecare saptamana din aproape toate marile orase ale tarii. Calatoreste in Norvegia cu placere!

transport persoane Romania-Norvegia

Oferte transport persoane Romania-Norvegia: Avem oferte pentru transport persoane Romania Norvegia cu diferite ocazii si evenimente. Pe website-ul nostru vor fi actualizate in timp ofertele de transport persoane pe ruta Romania-Norvegia.

Pret promotional bilet autocar Romania-Norvegia: 160 EUR

Informatii si REZERVARI la:

Tel.: +40733843834 (Romania)
Tel.: +40769129128 (Romania)
Tel.: +45(0)36946564 (Danemarca)
Tel.: +46(0)317538280 (Suedia)
Pentru rezervare Online folositi Formularul de rezervare bilet autocar.

Norvegia este un stat din Europa de Nord, situat în vestul Peninsulei Scandinave.

Vizitati-ne website-ul pentru oferte promotionale si personalizate de transport persoane Romania Norvegia!