Servicii

Servicii transport

Agentii rezervari bilete autocar
Oferim servicii de rezervare bilete autocar prin agentiile noastre. Informatii directe la telefoanele:
Tel.: +40733843834/+40769129128 (Romania)
+45(0)36946564 (Danemarca) | +46(0)317538280 (Suedia)
| Rezerva bilet autocar online
Transport international
Compania noastra efectueaza ofera servicii de transport persoane. Avem curse internationale de transport persoane spre: Norvegia, Suedia si Danemarca. Alege cu cine calatoresti daca vrei:
calitate, siguranta si profesionalism asigurat.
| Rezervari bilete autocar
Servicii coletarie
 Transportam colete din Romania in Norvegia, Suedia, Danemarca si retur. Ne straduim ca serviciile noastre de coletarie sa-ti indeplineasca cat mai rapid si in siguranta deplina cererea ta. Avem promotii saptamanale, toata lumea trebuie sa fie multumita.
| Rezerva transport colet online
Servicii curierat
Actele si bunurile tale de valoare vor fi livrate printr-un serviciu revolutionar, pentru bunurile tale de valoare aplicam transportul “mana in mana”, adica la agentul la care predai actele si plicurile tale de valoare acel agent le va si preda persoanei recomandate de tine.
| Rezerva servicii curierat online
Inchirieri autocare
 Avem posibilitatea sa inchiriem autocare omologate pentru rute internationale si pentru evenimentele sau vacantele planificate de tine in tarile din Nordul Europei. Ne ocupam noi de toata documentatia necesara transportului!
| Contact
Consultanta transport
Avem peste 10 ani experienta in transporturile de persoane si serviciile de coletarie si curierat ceea ce ne recomanda sa-ti oferim servicii de consultanta in contractarea unei curse de transport sau chiar ca si simplu calator al companiei noastre.
| Contact