Autocar Romania Copenhaga

Autocar Romania Copenhaga. Transport persoane Romania Copenhaga

Efectuam saptamanal transport persoane cu autocarul pe ruta Romania Copenhaga.
Transportul persoane Romania Copenhaga se face cu autocarele companiei in deplina siguranta si confort, autocare dotate cu aer conditonat ,sistem audio video,toaleta, scaune rabatabile destinate confortului.

Reduceri: Aplicam reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula organizat.
Gratuit: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Autocar Romania Copenhaga – Oferim servicii de transport persoane Romania Copenhaga, plecari din marile orase ale Romaniei: Bucuresti, Craiova, Ramnicu Valcea, Petrosani, Pitesti, Targu Jiu, Lipova, Simeria, Deva, Arad, Timisoara, Cluj, Bistrita, Suceava, Iasi.

Oferim servicii de transport persoane international de foarte multi ani, cursele noastre de autocar Romania Copenhaga presupun siguranta calatorilor, confortul si cat de rapid efectuam transport persoane Romania Copenhaga in comparatie cu cerintele tale. Ne straduim sa sa efectuam transport persoane Romania Copenhaga in cele mai bune conditii pentru clientii nostrii.
Pret: 160 EUR

Informatii si REZERVARI la:

Tel.: +40733843834 (Romania)
Tel.: +40769129128 (Romania)
Tel.: +45(0)36946564 (Danemarca)
Tel.: +46(0)317538280 (Suedia)

Pentru rezervare Online folositi Formularul de rezervare bilet autocar.

Vizitati-ne website-ul pentru oferte promotionale de transport persoane Romania Copenhaga!

Informatii cu privire la orasul Copenhaga puteti gasi pe website-ul Wikipedia.